Zoek & Boek

Water Bungalows

Deze riante, in mooie kleuren uitgevoerde waterbungalow staat op een ruime koopkavel en is voorzien van alle denkbare extra’s. Het biedt u comfort en luxe, zoals u thuis gewend bent. 

Uw toekomstige bungalow maakt onderdeel uit van een kleinschalig project van slechts 6 stuks en biedt u een blijvend vrij uitzicht op de vijverpartij en fontein.

Hieronder vindt u een aantal details over de bungalow:

  • Uitgevoerd in de kleur zwart/antraciet met witte kunststof kozijnen en boeiboorden;
  • De bungalow is voorzien van winterharde isolatie, Centrale Verwarming en dubbel glas, dit voor heerlijk recreëren het gehele jaar door;
  • Ruime, lichte woonkamer met fraaie raampartijen, verhoogd plafond en inbouwspots;
  • 3 ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer voorzien is van een kastenwand;
  • Open luxe keuken met apparatuur zoals: koelkast, vrieskast, 5 pits kookplaat, vaatwasser en combimagnetron;
  • Luxe volledig betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en aparte mogelijkheden om wasmachine en droger te plaatsen;
  • Separate, volledig betegelde, toiletruimte.

Kavel, Tuin en Berging

De kavel wordt uw eigendom, het betreft een 100% eigendomsoverdracht welke notarieel en kadastraal vastgelegd wordt. De tuin is reeds fraai aangelegd zodat deze perfect past in de omgeving; compleet met terras(sen), eigen parkeervoorziening en beplanting. Uw bungalow wordt met een eigen meter aangesloten op de gas, water en elektra voorzieningen van Vakantiepark Molenvelden. Tevens zorgt de nieuwe HD CAI installatie ervoor dat u vele TV- en radiozenders probleemloos kunt ontvangen.

Meer verkoopinformatie voor 365 dagen per jaar recreëren kunt u verkrijgen bij: De heer Jan Ebeling, bereikbaar op 06-2291 0200.

< Terug naar overzicht Informatie aanvragen >