Zoek & Boek

Actief

Fietsen

De Brabantse Kempen is met haar uitgestrekte bossen en heidevelden ideaal voor een heerlijke fietstocht. U fietst over de uitstekende fietspaden, veelal aangegeven via het knooppuntennetwerk. Ondertussen geniet u van de rijke historie en de prachtige natuur. Meer informatie... Fietsen huren kan bij Tweewielers De Uitkomst in Veldhoven. 

Wandelen

De Brabantse Kempen beschikt over een uitgebreid wandelroutenetwerk. Alle Kempische gemeenten hebben een eigen wandelroutenetwerk. Het wandelroutenetwerk geeft de mogelijkheid om een tocht uit te kiezen die aansluit bij uw wensen. Aan de hand van herkenbare knooppunten kunt u uw eigen route uitstippelen. Meer informatie...

Sportief dagje uit

Zoekt u een leuk, uitdagend en spetterend dagje uit in Brabant? Dan vindt u hier een keuze uit een aantal leuke dagjes uit voor jong en oud! Geniet van de mooie natuur tijdens de spetterende kanotocht op de Dommel of ga met uw partner een prachtige fietstocht maken door natuurgebied De Malpie. Er is voor iedereen een avontuur bij Rofra Sportieve Arrangementen!

Golfen

Houdt u van ontspanning en inspanning op de golfbaan? Vanaf Vakantiepark Molenvelden heeft u verschillende mogelijkheden in de omgeving, zoals Burggolf Gendersteyn of Golfbaan Welschap.

Wellness

In en rondom Eindhoven vindt u diverse sauna's en wellnes resorts, zoals Thermae Son en Spa Sense.