Kempen Recreatie
Beoordleingen

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

174 beoordelingen
  1. 8,9

    De omgeving egt hele mooie huisjes waar we bleven

    Februari 2024 - Deborah m. verbleef in Watervilla Luxe Wellness | 6 personen op Vakantiepark Molenvelden

  2. 8,6

    We hadden 2 welness huisjes de sfeer was egt gezellig en leuk huisjes zijn egt mooi we hebben een sauna gebruikt het was wel even kijken hoe die precies werkte maar het lukte achteraf wel! Na 17:00 is alle personeel weg bij de receptie dus als er is is moet je voor 17:00 gevraagd of gezegd te hebben! Tip misschien ook iets om in de toekomst te denken aan een binnenzwembad etc Voor de rest hadden wij een topp weekend gehad De huisjes zijn van buiten en binnen egt heel mooi ik geef jullie een 10 !

    Februari 2024 - Deborah m. verbleef in Watervilla Luxe Wellness | 6 personen op Vakantiepark Molenvelden

  3. 8,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Emma W. verbleef in Watervilla Comfort | 6 personen  op Vakantiepark Molenvelden

  4. 10

    Park zag er keurig verzorgd uit, met mooie nieuwe chalets.

    Februari 2024 - Ageeth L. verbleef in Watervilla Luxe | 6 personen  op Vakantiepark Molenvelden

  5. 8,4

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Rianne d. verbleef in Ecovilla Boszicht | 6 personen  op Vakantiepark Latour

  6. 8,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Frans v. verbleef in Watervilla Luxe | 4 personen  op Vakantiepark Molenvelden

  7. 8,6

    Heel mooi ingericht huisje voorzien van alle comfort met het uitzicht op de vijver, heel rustgevend.. wij komen zeker eens terug!

    Februari 2024 - Toroptseva N. verbleef in Watervilla Luxe Wellness | 6 personen op Vakantiepark Molenvelden

  8. 8,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Annelies G. verbleef in Watervilla Luxe | 4 personen  op Vakantiepark Molenvelden

  9. 10

    Geen recensie achtergelaten

    December 2023 - Lyubomir B. verbleef in Watervilla Comfort | 6 personen  op Vakantiepark Molenvelden

  10. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Shirley L. verbleef in Watervilla Luxe | 6 personen  op Vakantiepark Molenvelden