Kempen Recreatie
Pinksteren Brabant

Vier Pinksteren in Brabant

  • Beleef de Brabantse Kempen
  • Veelzijdige vakantieparken
  • Ruime en luxe vakantiewoningen
 

Beleef een fijn verblijf tijdens Pinksteren in Brabant

Gezellig met de hele familie, het gezin of samen met je partner er even tussenuit tijdens de pinksterdagen. Door het lange weekend is er meer tijd om te genieten van een mooie tijd met elkaar. Ontdek de groene omgeving van de Brabantse Kempen vanaf Vakantiepark Latour in Oirschot of vanaf Vakantiepark Molenvelden in Veldhoven. Beide parken bieden comfortabele vakantiewoningen en fijne faciliteiten zoals een zwembad en meerdere speeltuinen. Pinksteren vieren in Brabant, met wie kom jij genieten?

 

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens Pinksteren⤵

 

Jouw verblijf op onze vakantieparken

Tijdens het pinksterweekend wil je natuurlijk kunnen genieten van een fijne accommodatie met het comfort dat je van thuis gewend bent. Dan ben je bij Kempen Recreatie aan het juiste adres! De woningen beschikken over een ruime woonkamer, comfortabele slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Ook buiten kan je genieten van rust en ruimte in de mooi aangelegde tuin welke voorzien is van een groot terras met tuinmeubilair. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn gelegen aan de bosrand of aan het water. Daarnaast zijn er ook woningen beschikbaar welke beschikken over een privé sauna, dat is pas ontspannen! 

 

Jouw verblijf in het kort:

  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Ruime en sfeervolle inrichting
  • Wellness mogelijkheden
  • Aan de bosrand of aan het water

Bekijk onze vakantieparken⤵

 

Er is hier zoveel te doen, laat je verrassen!

Voor verveling is geen ruimte in de Brabantse Kempen. Tijdens je verblijf met Pinksteren in Brabant heb je genoeg om te doen, te zien en te beleven. Fiets of wandel door de bossen, uitgestrekte heidevelden en vennetjes en verbaas je over de diversiteit van het landschap. Zin in actie? Dan is een bezoek aan Klimrijk Brabant een goed idee, zwier van boomtop naar boomtop en kijk hoe avontuurlijk je bent. Ook voor degene die op zoek is naar cultuur is hier op de goede plek. De vele musea, waaronder het Van Gogh Museum Brabant, zijn een bezoek meer dan waard. Dus voor een verblijf met Pinksteren in een veelzijdige en boeiende omgeving ben je bij Vakantiepark Latour of Vakantiepark Molenvelden aan het juiste adres.

 
 
 

Een sfeerimpressie van onze vakantieparken⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

✔ Bieden jullie ook woningen voor grote groepen aan?

Op beide vakantieparken hebben wij vakantiewoningen welke geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Deze zijn ruim opgezet en beschikken over al het benodigde comfort. Op Vakantiepark Latour hebben we een groepsaccommodatie mét wellness, welke geschikt is voor maximaal 18 personen. Perfect voor een pinksterweekend met je familie of vrienden. 

✔ Mag ik ook mijn huisdier meenemen?

Het is zeker mogelijk om je huisdier mee te nemen op onze vakantieparken. We beschikken over meerdere huisdiervriendelijke accommodaties zodat jouw trouwe viervoeter mee kan tijdens je vakantie.