Kempen Recreatie
Vuurwerkvrij vakantiepark
Vuurwerkvrij vakantiepark
Vuurwerkvrij vakantiepark
Vuurwerkvrij vakantiepark

Vuurwerkvrij vakantiepark

  Prachtige omgeving
  Huisdiervriendelijk
  Vuurwerkvrij
  Wellness faciliteiten

Vier oud en nieuw in Brabant

Sluit het jaar feestelijk af en ga een week, een midweek of weekend weg met oud en nieuw in Brabant!

Onze luxe vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Bij Vakantiepark Latour kun je ook nog eens terecht in een Wellness Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen, perfect voor een vakantie met familie of vriendengroep. 

Bak op oudjaarsdag de lekkerste oliebollen in een compleet ingerichte keuken en proost om middernacht op het nieuwe jaar in je sfeervolle vakantiewoning!

Ook na de drukke dagen kun je helemaal tot rust komen en genieten van een fijne winterperiode. Extra genieten? Bekijk onze luxe vakantiewoningen met wellness faciliteiten!

 

Vuurwerkvrij je vakantie vieren met jouw hond

Als er iets is waar honden bang voor zijn, is het vuurwerk. Een vuurwerkvrij park voor jouw hond is daarvoor de oplossing, weg van lawaai en onrust. Geniet niet alleen samen van de rust, maar ook van de prachtige omgeving van de Brabanste Kempen.

Wat wil je nog meer voor je viervoeter? Niet alleen dat hij minder stress ervaart op oudjaarsdag, maar ook omdat hij kan genieten van de prachtige omgeving. Ontdek de prachtige natuur van de Brabanste Kempen tijdens jouw wandelvakantie met jouw viervoeter.

 

Toch vuurwerk willen zien met oud en nieuw?

Als je toch vuurwerk wilt zien met oud en nieuw, kun je naar een van de gezellige Brabantse stadjes of dorpjes in de buurt gaan waar je kunt genieten van de vuurwerk. Het voordeel is dat je zelf kunt kiezen wanneer je het vuurwerk wilt zien en wanneer je wilt genieten van de rust.

Onze vakantiewoningen in het kort

 • Optioneel met privé wellness
 • Huisdiervriendelijke mogelijkheden
 • Gelegen aan de bossen of het water
 • Stijlvolle en complete inrichting
 • Geschikt tot 18 personen
 
 

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons 

🐾 Zijn er extra kosten verbonden aan het meenemen van een huisdier?

Ja, voor het meenemen van een huisdier brengen we een toeslag van 6 euro per huisdier per nacht in rekening.

🛝 Wat is er te doen voor kinderen?

Op onze parken is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden! Klimmen in de speeltuinen of sporten op de speelvelden; op onze kindvriendelijke vakantieparken zullen kinderen zich geen moment vervelen.