Kempen Recreatie
Pasen Brabant

Vier Pasen in Brabant

  • Bosrijke omgeving
  • Luxe vakantiewoningen
  • Ook grote groepswoning mogelijk
 

Een heerlijk Pasen vier je in Brabant

Gezellig samen met de hele familie, je gezin of samen met je partner Pasen vieren? Dan ben je bij Kempen Recreatie aan het juiste adres. Onze twee vakantieparken bieden voor ieder wat wils. Of je nu een mooie ronde wilt gaan fietsen of wandelen, vanaf beide parken sta je zo midden in de natuur van de Brabantse Kempen. Een uniek gebied wat zich kenmerkt door grote bossen, uitgestrekte heidevelden en kleine vennetjes. De luxe vakantiewoningen bieden plaats voor maximaal 6 personen, ideaal wanneer je met een groter gezelschap Pasen wilt gaan vieren. Met wie kom jij paaseieren zoeken op één van onze vakantieparken?

 
 

To do's in de omgeving van de parken

Na het paasontbijt is het tijd voor wat inspanning! Natuurlijk hoeft dit niet heel intensief te zijn, maar er even opuit in de mooie omgeving is zeker de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld een leuk attractiepark of dierentuin in de buurt of laat de kids lekker ravotten bij Speelpark de Splinter terwijl je geniet van een hapje en drankje. Liever de natuur verkennen? Vanaf Vakantiepark Latour ben je zo op de Oirschotse Heide, een prachtig natuurgebied waar je naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Ook vanaf Vakantiepark Molenvelden ben je zo in de natuur van de Brabantse Kempen of in een leuke stad of gezellig dorp. Vervelen tijdens Pasen in Brabant is geen optie. 

 

In het kort:

  • Verken de Brabantse Kempen
  • Vele wandel- en fietsroutes
  • Diverse dierentuinen en attractieparken
  • Bruisende steden en dorpen
 
 

De verblijfsmogelijkheden tijdens Pasen

Bij Kempen Recreatie vind je luxe en moderne vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken alle woningen over een ruime woonkamer, comfortabele bedden en volledig ingerichte keuken. Met mooi weer kan je zelfs gebruik maken van een buitendouche! Wanneer je met een grote groep wenst te verblijven vind je bij Vakantiepark Latour een luxe groepsaccommodatie mét wellness. Door de ruime percelen op beide vakantieparken heb je veel rust en privacy. Daarnaast heb je de keuze waar je wenst te verblijven, liever aan het water of toch aan de bosrand? Een ontspannen verblijf met Pasen beleef je in Brabant. 

 
 
 

Ontdek alles over onze vakantieparken⤵