Kempen Recreatie
Kerstvakantie in Brabant

Vier kerst in Brabant

  • Luxe vakantiewoningen
  • Modern en comfortabel
  • In de Brabantse Kempen

Vier de kerstvakantie in Brabant

Misschien wel de gezelligste tijd van het jaar; kerst. Fonkelende lichtjes, de kerstboom optuigen en het gevoel van saamhorigheid. Wat is er dan mooier dan deze periode te vieren met je naasten? Geniet van elkaars gezelschap in een andere omgeving zodat iedereen kan ontspannen. Bij Kempen Recreatie geniet je deze kerst van een heerlijke vakantie op één van onze vakantieparken. Beide parken zijn rustig gelegen en beschikken over luxe vakantiehuizen zodat het je aan niets ontbreekt. Zo verblijf je bij Vakantiepark Latour dicht bij het gezellige Oirschot. Dit gebied wordt gekenmerkt door de prachtige Oirschotse Heide. Liever dichterbij de stad verblijven? Dan is Vakantiepark Molenvelden de perfecte plek. Hier ben je binnen 15 autominuten rijden in het centrum van Eindhoven. Met wie kom jij de kerstvakantie in Brabant vieren? 

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens de kerstvakantie⤵

Wat te doen tijdens de kerstvakantie?

De omgeving van onze vakantieparken biedt vertier voor jong en oud. Neem een duik in het naastgelegen overdekte zwembad bij Vakantiepark Latour of daag elkaar uit voor een potje tennis. Natuurlijk mag een bezoek aan een kerstmarkt niet ontbreken tijdens de vakantie. De locatie van beide vakantieparken leent zich perfect voor een bezoek aan een kerstmarkt in Eindhoven of, een keer wat anders, in België. Bij terugkomst in je luxe vakantiewoning is het tijd om de cadeautjes uit te pakken en heerlijk te dineren met elkaar. 

Leuke tips voor de kerstvakantie:

  • Winter Efteling
  • Uitgestrekte natuurgebieden
  • Gezellige kerstmarkten
  • Overdekt zwembad

Sfeerimpressie van onze vakantieparken⤵

Ontdek onze vakantiewoningen in Brabant

Bij Kempen Recreatie vind je luxe vakantiewoningen. Alle vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt iedere woning over een ruime woonkamer, grote slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Op beide vakantieparken heb je de keuze of je direct aan het water of aan de bosrand wenst te verblijven. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Of je nu wilt genieten van de rustige omgeving of van de levendige sfeer op de parken, deze vakantiewoningen zijn de ideale uitvalsbasis voor jouw kerstvakantie in Noord-Brabant. 

Bekijk onze vakantieparken: