Kempen Recreatie
Vakantiepark Latour

Hoe natuurrijk wil je het hebben?

Boek direct
Midweek weg 💭
Een midweek genieten in juni; nú te boeken al vanaf €250,-
 

Vakantiepark Latour

 

Welkom bij Vakantiepark Latour. Leer ons park kennen en ontdek de verschillende mogelijkheden die wij bieden om een fijne vakantie te boeken. Op en bij Vakantiepark Latour vind je alle faciliteiten en voorzieningen voor een complete en gevarieerde vakantie. Zo kun je een rondje crossen op onze fietscrossbaan of ga baantjes zwemmen bij zwembad Feel Fit Center. 

💡 Tip: Boek een midweek weg in juni al vanaf €250,-. Dat is pas genieten!

 
 
 

Faciliteiten

Vakantiepark Latour biedt heel veel mogelijkheden om lekker actief en sportief bezig te zijn!

Zwembad Feel Fit Center

Gasten van ons vakantiepark kunnen gratis gebruik van het naastgelegen park zwembad Feel Fit Center. Hier vind je alles op het gebied van sport, ontspanning, wellness en waterplezier. Het zwembad is geopend van 31 maart tot 3 oktober.
 
Op het park

Fietscrossbaan

Achter Vakantiepark Latour ligt de fietscrossbaan. Je vindt er hoge bulten voor de gevorderde fietscrosser. Ook is er een beginnersbaantje voor de jongere kinderen.
 
Op het park

Airtrampoline

Bij Vakantiepark Latour hebben we sinds het voorjaar van 2020 een mega springkussen waar meerdere kinderen tegelijkertijd vrolijk op los kunnen springen!
 
 

Omgeving

Prachtige omgeving

 

Faciliteiten

Veel faciliteiten

 

Bungalows

Moderne bungalows

 

Gezin

Voor het hele gezin

 
 

Kom genieten en vier uw vakantie bij Vakantiepark Latour!

Tijd om er echt even tussenuit te gaan, om tijd te nemen voor elkaar en volledig tot rust te komen. In onze comfortabele vakantiebungalows is er tijd voor ontspanning, plezier en rust. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten en een prachtige omgeving. Geniet van deze heerlijke plek. Hierbij een korte impressie van ons park en omgeving.

Bouwwerkzaamheden

Vakantiepark Latour is momenteel in ontwikkeling en er vinden diverse bouwwerkzaamheden plaats. Wij streven ernaar om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Als tegemoetkoming hebben wij een korting van 10% verwerkt in de prijs, deze korting wordt al automatisch toegepast.