Kempen Recreatie
Molenvelden

Over ons

Over ons

Welkom op Vakantiepark Molenvelden, waar je verblijft in de prachtige bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. Kom kamperen of verblijf in één van de luxe bungalows en chalets.

Door de landelijke ligging – zo midden in de bossen – is Vakantiepark Molenvelden de ideale uitvalsbasis voor culturele en sportieve activiteiten, een wandeling of fietstocht bijvoorbeeld. Maar ook voor een dagje weg met de kinderen. Bezoek de Efteling, Toverland of de Beekse Bergen, allemaal op nog geen 50 kilometer vanaf het park! En wil je uitgebreid winkelen? Met de auto ben je in slechts 20 minuten in het gezellige centrum van Eindhoven.

Vakantiepark Molenvelden is ruim van opzet (12 hectare) en goed onderhouden, en uiteraard van alle gemakken voorzien. Het vakantiepark en de camping zijn uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het verwarmde buitenzwembad en aparte peuterbad met waterattracties biedt gegarandeerd urenlang zwemplezier. Met mooi weer geniet je op het terras van Boscafé Molenvelden van een drankje of een ijsje. En voor de stevige en/of lekkere trek kan je ’s middags en ’s avonds terecht in het restaurant. Zeker na een dag vol vertier!