Kempen Recreatie
Natuur & cultuur

Natuur & cultuur

Natuur & cultuur in Brabant

Ontdek de schitterende combinatie van natuur en cultuur tijdens je verblijf in onze vakantieparken, gelegen in het bosrijke natuurgebied van de Brabantse Kempen. 

Voor liefhebbers van cultuur is er in de directe omgeving en in de nabijgelegen lichtstad Eindhoven veel te beleven. Op slechts 20 minuten rijden met de auto kun je genieten van de levendige culturele sfeer in Eindhoven, met mogelijkheden om musea zoals het Van Gogh Museum en het Philips Museum te verkennen.

Voor de natuurliefhebbers onder ons biedt de omgeving afwisselende landschappen, van uitgestrekte bossen tot serene stranden. Maak kennis met de pracht van de natuur in de nabijgelegen natuurgebieden en geniet van ontspannen wandelingen door de bossen of langs het strand.

Bovendien zijn er ook andere boeiende attracties in de buurt, zoals de Kaarsenmakerij Keerf en de Prehistorische grafheuvels van Veldhoven. Of je nu de voorkeur geeft aan een dag vol natuurlijke rust, culturele ontdekkingen, of een combinatie van beide, onze vakantieparken bieden de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige en boeiende vakantie-ervaring