Kempen Recreatie
Sport en spel

Sport en spel

Sport en spel

Vakantiepark Molenvelden biedt heel veel mogelijkheden om lekker actief en sportief bezig te zijn!

Op het park vind je een multifunctioneel sportveld (pannakooi), waar je naar hartelust kan voetballen, basketballen of volleyballen. Of daag jij je vakantievrienden uit voor een ongekend spannend tafeltennis-toernooi?

Op het park

Multicourt

Speciaal voor de actievelingen is er het multifunctionele sportveld: de multicourt. Ideaal voor een potje voetbal, volleybal of basketbal.
Op het park

Airtrampoline

Bij Vakantiepark Molenvelden hebben we sinds het voorjaar van 2020 een mega springkussen waar meerdere kinderen tegelijkertijd vrolijk op los kunnen springen!
Op het park

Tafeltennis

Daag jij je vakantievrienden uit voor een potje tafeltennis of organiseer je een toernooi ‘rond de tafel’? De tafeltennistafel staat garant voor veel pingpongplezier!

Verwarmd Buitenzwembad

Tijdens de zomermaanden biedt het grote verwarmde buitenzwembad urenlang zwemplezier. Neem je zwemspullen mee!
Op het park

Jeu de Boules

Jeu de boules is dé ultieme vakantie-activiteit voor jong en oud. Met jeu de boules draait alles om behendigheid, niet om kracht. Wie daag jij uit voor een potje?

Spelen, knutselen, sporten en nog veel meer…

Ook dit jaar verzorgen wij een recreatieprogramma boordevol gezellige activiteiten voor jong en oud. Onverwacht slecht weer? Geen probleem! Dan gaan we binnen aan de slag in de leuke recreatieruimte.


Klimmen, klauteren, glijden…

Verspreid over het vakantiepark vind je meerdere speeltuinen om naar hartenlust in te spelen.

Genoeg gesport?

Bij Boscafé Molenvelden kom je na het sporten en spelen weer helemaal tot rust onder het genot van een drankje. Kies één van de heerlijke gerechten van de menukaart om je energie aan te vullen!

Meer over Boscafé Molenvelden