Kempen Recreatie
Vakantiehuis Best

Vakantiegenot in het Brabantse Best

 • Luxe en duurzame natuurhuisjes
 • Gelegen in de Brabantse Kempen
 • Optioneel met wellness faciliteiten

Ontdek de Brabantse gastvrijheid in het gezellige Best

Op slechts 10 kilometer van Vakantiepark Latour en 15 kilometer van Vakantiepark Molenvelden ligt het Brabantse Best. Stap in een oase van rust midden in Het Groene Woud; het uitgestrekte natuurpark gelegen tussen 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. De combinatie van natuur, geschiedenis, cultuur en vele mogelijkheden voor activiteiten maakt Best een heerlijk toevluchtsoord voor ieder gezelschap! En een verblijf bij Kempen Recreatie maakt het plaatje helemaal compleet.

Onze tips voor leuke activiteiten in Best

Best nodigt uit om ontdekt te worden. Trek er lekker op uit met het hele gezin of gezellig met z'n tweetjes. Ontdek de weelderige natuur te voet of met de fiets. Bij de receptie laten wij je graag de mooiste routes vanaf onze vakantieparken zien! Voor de allerkleinste vakantiegangers zijn er ook een paar kindvriendelijke activiteiten, hieronder zie je onze tips!

  Dierentuin BestZoo

  Dé dierentuin waar je ogen te kort komt! Als bezoeker kun je de dieren van dichtbij bekijken. Voor de kids is er een grote speeltuin met kinderboerderij aanwezig.

  Attractiepark DippieDoe

  Indoor of outdoor genieten van de meest gave attracties, megasnelle slides en coole speeltuinen in Best! Voor de kids is dit een waar speelparadijs.

  Het Groene Woud

  Dit prachtige natuurgebied in Best geeft honderden mogelijkheden om te genieten; trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en laat je verrassen!

Afstand naar Best:
 • 15 minuten rijden
 • 25 minuten fietsen
Afstand naar Best:
 • 22 minuten rijden
 • 47 minuten fietsen

Een hemels verblijf bij Kempen Recreatie

Tijdens jouw vakantie nabij Best is het heerlijk vertoeven in de vakantiewoningen van Kempen Recreatie. Wakker worden met het geluid van fluitende vogels, de zonnestralen die naar binnen schijnen op een zonnige dag en een uitzicht op de bossen van de Brabantse Kempen. Dat is hoe jouw verblijf eruit ziet op onze vakantieparken. Onze accommodaties zijn modern en volledig ingericht en geschikt voor gezelschappen tot maximaal 6 personen. Op Vakantiepark Latour bieden we ook nog eens een wellness groepsaccommodatie aan voor maximaal 18 personen!

Jouw verblijf nabij Best:

 • Luxe en moderne vakantiewoningen
 • Midden in de Brabantse Kempen
 • Volop sport- en spelmogelijkheden
 • Huisdieren zijn ook welkom
 • Vele fiets- en wandelmogelijkheden

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

👀 Welke bezienswaardigheden zijn er in Best?

Het historische Best biedt volop bezienswaardigheden; beklim de Oude Toren, breng een bezoekje aan Museum Bevrijdende Vleugels of wandel langs Kapelletje Lindersheide. Er valt dus genoeg te ontdekken in Best!

🐾 Zijn honden toegestaan in de vakantiewoningen?

Een aantal van onze vakantiewoningen zijn huisdiervriendelijk en een aantal zijn huisdiervrij. Wanneer je bij het gezelschap in het boekingsproces aangeeft dat jouw hond meekomt, laten we alle accommodaties zien waar huisdieren zijn toegestaan!