Kempen Recreatie

Weekendje weg naar Brabant

  • Midden in de Brabantse Kempen
  • 20 minuten rijden naar Eindhoven
  • Bungalows, ecovilla's en tiny houses

Beleef een onvergetelijk weekend in Noord-Brabant

Zin om er een weekendje op uit te gaan naar Noord-Brabant? Dan zit je bij Kempen Recreatie zeker goed! Onze vakantieparken in Veldhoven en Oirschot hebben een natuurrijke en centrale ligging in de Brabantse Kempen. Geniet van de rust, ruimte en natuur en kom helemaal bijĀ tijdens een weekendje weg naar Brabant. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Eindhoven waar je cultuur kunt snuiven, lekker kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Boek jouw verblijf en laat de voorpret maar beginnen,Ā want een weekendje weg bij Kempen Recreatie is altijd een goed idee!

Vind jouw ideale verblijf voor een weekendje wegā¤µ

Jouw verblijf bij Kempen Recreatie

Bij Kempen Recreatie staatĀ natuur, rust en ruimte centraal.Ā Of je nu verblijft op Vakantiepark Molenvelden in Veldhoven of op Vakantiepark Latour in Oirschot; beide parken zijn gelegen in de natuurrijke Brabantse Kempen! Verblijf in een duurzameĀ villa, comfortabele lodge of een knusse tinyĀ house. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over alle nodige voorzieningen voor een onbezorgd verblijf. Ben je op zoek naar een accommodatie met wellness faciliteiten? Ook dat is mogelijk bij Kempen Recreatie! Zo kun je een natuurhuisje huren aan het water met een buitendouche en een Finse sauna.Ā Voor welk verblijf ga jij tijdens een weekendje weg naar Brabant?

Ontdek onze vakantieparkenā¤µ

To do's tijdens een weekendje weg in Brabant

Onze vakantieparken Ć©n de omgeving hebben van alles te bieden voor jong en oud; stap op de fiets en ontdek de Brabantse Kempen, vanĀ uitgestrekteĀ heides tot mooie bossen. De kinderen zullen zich optimaal vermaken op de sport- en speelvelden met airtrampolines en multicourt. Bij Vakantiepark Molenvelden kun je ook nog eens genieten van een hapje en een drankje bij het boscafĆ©. Kortom; er valt genoeg te beleven tijdens een weekendje weg in Brabant!

Uitjes in de omgeving:

  • Relaxen bij wellness-resort Thermae Son
  • Op bezoek bij Geitenboerderij 't Geitenboerke
  • Ontdek het Van Gogh Museum Brabant
  • Ga fietsen of wandelen in de natuur

Dit is wat eerdere gasten ons vroegen:

āœ¦ Welke faciliteiten zijn er te vinden op jullie vakantieparken?

Op beide vakantieparken vind je faciliteiten voor zowel jong als oud. Denk hierbij aan meerdere speeltuinen, sportveldenĀ en fietsverhuur.Ā Fan van zwemmen? BijĀ Vakantiepark LatourĀ kan je gratis gebruik maken van het naastgelegen binnen- en buitenzwembad.Ā Vakantiepark MolenveldenĀ beschikt over een eigen buitenzwembad voor de echte waterratten!

āœ¦ Bieden jullie ook een accommodatie voor grote families?

Op Vakantiepark Latour in Oirschot kun je een groepsaccommodatieĀ met wellness huren.Ā DezeĀ unieke vakantiewoningĀ is geschikt voor maximaal 18 personen en beschikt over vele luxe voorzieningen zoalsĀ twee privĆ© sauna's, een ruime keuken en een jacuzzi. Perfect voor een familieweekend dus!